voeten die gemasseerd worden

Wat is AntiStress massage?

In onze wereld ligt de nadruk vooral op activiteit, op 'doen'. Dit gaat gepaard met veel mentale activiteit. De eenzijdige aandacht voor 'doen' leidt soms tot fysieke en mentale uitputting. Lichte klachten treden op in lichaam en geest. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld: de combinatie van een warm hoofd en koude handen/voeten, beginnende slaapproblemen (inslaap/ doorslaapproblemen), zorgen maken, niet geaard zijn, concentratieproblemen, vergeetachtigheid etc. Doel van deze behandeling is dat de overtollige (mentale-) energie worden afgevoerd uit het hoofd en dat de aandacht en energie worden teruggebracht in het lichaam. De AntiStress massage wordt op een massagestoel uitgevoerd, de massage is gericht op de bovenrug, nek/schouders en hoofd.

De effecten van AntiStress massage:

Resultaten op langer termijn:

Waarom:

Als deze site er niet zo mooi uitziet, komt dat vaak omdat u een oude browser gebruikt, die zich ook nog eens niet aan de standaards houdt. De volgende browsers hebben weinig geheugen en processor-snelheid nodig, terwijl ze wel de standaards gebruiken: Opera | Mozilla Firefox - probeer ze uit, er gaat een wereld voor je open... :-)

Het kan natuurlijk zijn dat ik een foutje heb gemaakt in de code. Laat het me dan weten, en vertel gelijk welke browser je gebruikte.