massagestoel

Intensieve rugmassage

Intensieve rugmassage geeft een moment van rust, concentratie en nieuwe energie.
De massage kan op de werkplek worden geven en duurt ongeveer 20 tot 30 minuten, afhankelijk van het contract. Na de massage voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingstoffen zuurstof naar de hersenen zal toenemen.
De massage wordt gegeven op een zeer confortabele massagetafel.

De massage is voor bijna iedereen geschikt, alleen zwangere vrouwen en mensen met chronische ontstekingen kunnen beter niet behandeld worden.
Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt een korte screening gedaan.

Intensieve rugmassage is een zeer effectieve manier om ziekteverzuim door stress, nek-, schouder-, rug- en armklachten te verkomen, men voelt zich na enkele behandelingen fitter en energieker, en de spanning in de spieren en pezen neemt af.
De intensieve rugmassage levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van uw personeel.

Deze massage op de rug, nek, schouders en armen werkt zeer verlichtend bij onder andere de volgende klachten:

Als deze site er niet zo mooi uitziet, komt dat vaak omdat u een oude browser gebruikt, die zich ook nog eens niet aan de standaards houdt. De volgende browsers hebben weinig geheugen en processor-snelheid nodig, terwijl ze wel de standaards gebruiken: Opera | Mozilla Firefox - probeer ze uit, er gaat een wereld voor je open... :-)

Het kan natuurlijk zijn dat ik een foutje heb gemaakt in de code. Laat het me dan weten, en vertel gelijk welke browser je gebruikte.