massagestoel

Wat is holistische stoelmassage?

Holistische stoelmassage geeft een moment van rust, concentratie en nieuwe energie.
De massage vindt gekleed plaats, zittend op een speciale stoel, waarbij nek, schouders, hoofd, rug en armen worden behandeld.
De massage kan op de werkplek worden geven en duurt ongeveer 20 minuten. Na de massage voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingstoffen zuurstof naar de hersenen zal toenemen.

De massage is voor bijna iedereen geschikt, alleen zwangere vrouwen en mensen met ontstekingen kunnen beter niet behandeld worden.
Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt een korte screening gedaan.

Holistische stoelmassage is een zeer effectieve manier om ziekteverzuim door stress, nek-, schouder-, rug- en armklachten te voorkomen, men voelt zich na enkele behandelingen fitter en energieker, en de spanning in de spieren en pezen neemt af.
Een holistische stoelmassage levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van uw personeel.

De effecten van holistische stoelmassage:

Resultaten op langer termijn:

Holistische stoelmassage in uw bedrijf:

Waarom:

Als deze site er niet zo mooi uitziet, komt dat vaak omdat u een oude browser gebruikt, die zich ook nog eens niet aan de standaards houdt. De volgende browsers hebben weinig geheugen en processor-snelheid nodig, terwijl ze wel de standaards gebruiken: Opera | Mozilla Firefox - probeer ze uit, er gaat een wereld voor je open... :-)

Het kan natuurlijk zijn dat ik een foutje heb gemaakt in de code. Laat het me dan weten, en vertel gelijk welke browser je gebruikte.