massagestoel

Tarieven

De prijzen op contractbasis:

Voorafgaand aan een overeenkomsten wordt een offerte opgesteld, waarbij de hoogte van het bedrag mede bepaald zal worden door het aantal te behandelen personen, de tijdsduur per persoon, de frequentie en de reisafstand. Afhankelijk van de wensen zal er een uurtarief of tarief per massage worden afgesproken.
Minimaal 6 massages per keer.

De prijzen voor eenmalige opdrachten:

Voor eenmalige projecten, evenementen of feesten wordt een uurprijs afgesproken hierin worden 3 massages gegeven. De uurprijs is afhankelijk van de grote van het project.
Minimaal 2 uur per opdracht.

De prijzen zijn exclusief BTW, € 0,19 reiskosten en parkeerkosten.

Wilt u nog meer informatie of heeft u interesse kunt u via e-mail of telefoon contact opnemen.

Het is mogelijk om, voordat u een overeenkomst wilt sluiten, eenmalig twee gratis kennismakingsbehandelingen aan te vragen en aansluitend een vrijblijvend gesprek te plannen. Voor aanvraag kennismakingsbehandeling en gesprek, kunt u de onderstaande bon invullen en opsturen naar:

Bedrijfsmassage op Maat
Tav. Maaike Lafarre
Sneeuwbalstraat 226
2565 WJ  Den Haag.

Bon voor Proefmassage

Bedrijf:
Naam contactpersoon:
Adres:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail:
Opmerkingen:
s.v.p. contact opnemen via:Telefoon E-mail

Als deze site er niet zo mooi uitziet, komt dat vaak omdat u een oude browser gebruikt, die zich ook nog eens niet aan de standaards houdt. De volgende browsers hebben weinig geheugen en processor-snelheid nodig, terwijl ze wel de standaards gebruiken: Opera | Mozilla Firefox - probeer ze uit, er gaat een wereld voor je open... :-)

Het kan natuurlijk zijn dat ik een foutje heb gemaakt in de code. Laat het me dan weten, en vertel gelijk welke browser je gebruikte.